Afzien of be fit, dag 12, zuurdesem wordt brood

Klaar voor de start, m’n zuurdesem. Dus aan de slag!

Ik heb een zuurdesem van rogge/spelt meel, het brood maak ik toch met 1/3 tarwebloem, 1/3 rogge en 1/3 spelt. Ik zou t liefst een helemaal speltbrood bakken, maar ik wilde zo graag aan de slag…..en had dus niet meer genoeg speltmeel.

Met dank aan @levinebaktbrood voor haar geweldige recepten, met super instructies. Voorlopig ga ik echt “zondigen” in t weekend, qua granencarbs. Ik moet die recepten gewoon proberen.
Het recept voor t brood dat ik nu maak vind je hier

Inmiddels is t deeg klaar voor de 1e rijs. Spannend!

20130315-161821.jpg

Keep you posted!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s