Afzien of be fit, dag 2

Dag 2 van de uitdaging is alweer een flink stuk onderweg.
En zolang je thuis aan t werk bent ook prima te doen.
Donderdag buitenshuis, en dan??
Want de maaltijden zijn tot op heden lekker, maar kosten veel tijd.

Als lunch een geweldige salade, het recept vind je in de blogpost van gisteren

20130305-135102.jpg

Vanavond op het menu: risotto van bloemkoolrijst.
Ik kan me er eerlijk gezegd geen voorstelling bij maken.

Je neemt een halve bloemkool en hakt deze tot kleine korrels.
Vervolgens smoor je een uitje in wat kokosolie of boter. Voeg hier de “bloemkoolrijst” aan toe en bak dit een minuut of twee.
Blus met wat witte wijn (ik gebruik vanavond witte wijn azijn) en giet hierbij 150 ml bouillon.
Laat pruttelen tot beetgaar en maak af met een klontje boter en 50 gram geraspte parmezaan.

Dit is de basis. Je kunt natuurlijk paddenstoelen of doperwten toevoegen. Of gegrilde gamba’s.

Vanavond zal ik het recept specificeren. Of jullie totaal afraden dit ooit te maken.

Nu verder met m’n lowcarb brownie experiment…

Vanavond meer dus!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s