Goedkoop en gezond dag 18, part 2

Vanmiddag samen met jongste geluncht met een versgebakken, nog iets warm brood…
Echt, ik kan iedereen aanraden t “no knead bread”, de volkorenversie, te proberen.

Hiervoor volg je dit recept no knead bread

Vervang 200 gram van de bloem door volkorenmeel en neem 1 theelepel gist.
De bereiding is als volgt no knead bread

Probeer t en laat me weten wat je ervan vindt!

Het avondeten bestond uit spruitjes, restje snijbonen, een saucijsje, en aardappelpuree met knoflook en parmezaanse kaas.

Kan er geen recept draai aan geven. En er ook weinig over vertellen eigenlijk. Tip: kook spruitjes en snijbonen niet te lang. Zo houden ze mooi hun kleur en blijven knapperig. En t schijnt gezonder te zijn!

Verder was t gewoon lekker! Meisjes blij, dus ik ook 😉

20121121-191438.jpg

Morgen groentelasagne, met bechamelsaus.

Voor nu, fijne avond!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s